Ons bedrijf


Het constructiebedrijf FMPplus is al dertig jaar lang een begrip in de wereld van het exclusieve schrijnwerk.  Of het nu gaat om een luxueuze villa in binnen- of buitenland, een riante showroom of een in het oog springend restaurant: FMPplus heeft zowel het nodige vakmanschap als de juiste engineering in huis om elk project tot een goed einde te brengen.

FMPplus beschikt over een eigen team ingenieurs en projectleiders dat elk ontwerp tot in de kleinste finesses uitwerkt.  Het gaat met andere woorden niet om standaard opdrachten, maar om design op maat.

Op 15 januari 2016 mocht FMP+ als 1 van de eerste firma's het FAC keurmerk in ontvangst nemen!

Lees er hier meer over.

 

 

 

25 jaar vakmanschap en ervaring

bedrijf-2.jpg

FMPplus is een toonaangevende metaalverwerkende schrijnwerkerij gevestigd in Duffel. In de loop van ons 25-jarig bestaan, specialiseerden we in architecturale projecten in aluminium en staal. Voor Vlaanderen en Brussel zijn wij ook exclusief leverancier van de unieke Sky-Frame-systemen.

Design op maat

bedrijf-1.jpg

Bij de uitwerking van een project, wordt maximaal rekening gehouden met de esthetische wensen van de klant en ontwerper. Daarbij verliezen we de huidige normen inzake stabiliteit, isolatie en veiligheid uiteraard nooit uit het oog.

Gerichte opleidingen

bedrijf-2.jpg

FMPplus koppelt creativiteit aan permanent onderzoek naar de nieuwste technologieën en loopt daardoor ver vooruit op het vlak van innovatie. Evident dat onze projecten zich daardoor blijvend onderscheiden van andere.

Focus op kwaliteit

bedrijf-3.jpg

FMPplus werkt voor een cliënteel van gerenommeerde architecten en bouwheren voor wie schrijnwerk in staal en aluminium een hoge toegevoegde waarde heeft.